top of page

PROSEDUR PEMBESARAN ZAKAR

Prosedur Pembesaran Zakar | RJ CLINIC

SAIZ ZAKAR PENTING?

Aesthetic treatments suitable for this condition:

Perlukah semua lelaki lebih menumpukan perhatian pada kekuatan batang zakar and SAIZ zakar ?

Jawapannya adalah YA sekiranya anda inginkan kepuasan seks dan menjalinkan hubungan intim dengan pasangan anda !

Sudahkah anda mencuba segala ubatan, krim ajaib, jamu-jamu kampung, ubat kuat kote , urutan kote dan segala-galanya tetapi masih tidak dapat zakar yang lebar and panjang?

Jadi apakah yang  lebih penting dalam proses rejuvenasi zakar ? kote PANJANG atau Kote lebar ?

Sebenarnya, mengikut kebanyakan penyelidikan , kaum hawa lebih suka zakar yang lebar dan tegang lebih daripada zakar yang panjang tetapi ukurlilit kecil.

Saiz Zakar Penting?

BOLEH KE SAIZ ZAKAR DIBESARKAN?

 • Dermal fillers

 • Skin Tightening Treatments

Terdapat beberapa cara untuk membesarkan dan menguatkan zakar ke saiz dan kekuatan yang anda idami.

 1. FILLER ZAKAR

 • Filler merupakan sejenis gel hyaluronic acid yang boleh dinyahkan 100% oleh badan sendiri, malahan badan kita secara semulajadi mengandungi hyaluronic acid. Dengan itu, boleh dikatakan ianya suntikan semulajadi yang boleh membantu membesarkan saiz zakar dan ianya lebih selamat berbanding dengan bahan lain.

 • Filler zakar juga mempunyai kelebihan di mana ianya boleh dilarutkan sekiranya anda tidak berpuas hati atau rasa terlampau besar.

 • Kesan sampingannya juga sangat rendah, selain daripada sedikit kesan suntikan pada batang zakar yang akan hilang dalam 1-2 hari dan juga perlu mengurut batang zakar sedikit supaya gel dapat rasa sekata.

 • Filler zakar boleh bertahan selama 12-18 bulan sebelum memerlukan tambahan kerana ianya akan dinyahkan oleh badan anda sendiri.

 • Filler zakar boleh membesarkan ukur lilitan dan panjang zakar sekurang-kurangnya 10% dalam masa 30 minit sahaja!!

 • Doktor lelaki kami yang berpengalaman dan bertauliah akan menyuntik filler gel ke dalam kepala dan batang zakar dalam tempoh 30 minit sahaja.

 • Prosedur ini tidak sakit kerana ubat bius akan diberikan sebelum suntikan.

Boleh ke saiz zakar dibesarkan?

2. SUNTIKAN “T- SHOT”

 • Anda tidak perlu lagi mengambil jamu-jamu yang mungkin memudaratkan hati dan buah pinggang hanya semata-mata ingin menambah tenaga batin anda!

 • Ini merupakan rahsia doktor yang boleh membantu meningkatkan nafsu dan bertahan lama waktu bersetubuh.

 • Ianya selamat dan boleh bertahan selama 3 bulan jarak suntikan dan anda tidak perlu lagi membuang masa memakai cincin zakar dan takut tersangkut waktu bersetubuh.

3. SUNTIKAN “P-SHOT”

 • Teknik ini merupakan salah satu cara rejuvenasi yang menggunakan PRP iaitu “plasma yang diperkaya dengan platelet” untuk memperbaiki sel-sel dalam zakar.

 • “Platelet” merupakan asas kepada badan untuk memperbaiki sel dalam badan dan juga untuk meningkatkan kadar penyembuhan sel dalam badan manusia.

 • Risikonya amat rendah kerana ianya estrak daripada darah anda sendiri maka tiada bahan asing atau ubat haram yang disuntik dalam alat sulit.

Multiple sessions may be required although remarkable improvement can be seen in one session.

Prosedur Pembesaran Zakar | RJ CLINIC

SEBELUM PROSEDUR

Anda boleh memilih untuk menghubungi doctor kami untuk temujanji di klinik pada masa yang sesuai untuk anda.

Segala informasi dan perbualan dengan pihak klinik adalah maklumat sulit maka anda boleh mengunjungi klinik tanpa rasa malu.

Doktor kami mungkin memerlukan ujian darah untuk memastikan keseimbangan dan kesihatan badan sebelum prosedur sekiranya perlu.

SEWAKTU PROSEDUR


Doktor lelaki kami yang berpengalaman dan bertauliah akan menyuntik filler gel ke dalam kepala dan batang zakar dalam tempoh 30 minit sahaja.

Prosedur ini tidak sakit kerana ubat bius akan diberikan sebelum suntikan.

Bahagian zakar yang disuntik mungkin mengalami kemerah-merahan untuk beberapa jam sehingga 1-2 hari. Ini tidak akan menjejaskan fungsi zakar tetapi adalah disarankan untuk tidak bersetubuh selama 7 hari selepas prosedur supaya filler gel akan mempunyai tempoh masa yang secukupnya untuk diintegrasi dalam zakar.
 

SELEPAS PROSEDUR

Anda boleh pulang ke aktiviti seharian seperti biasa, malahan ada yang balik bekerja seperti biasa juga. Ini merupakan salah satu kebaikan di mana ianya bukan pembedahan apa-apa yang memerlukan jangka masa panjang.Sebaik sahaja prosedur siap, anda boleh melangkah keluar dengan keyakinan diri yang lebih tinggi.Sebelum anda tergopah-gopah ingin membuat prosedur rejuvenasi zakar, pastikan anda datang untuk konsultasi dengan doctor yang bertauliah dan berpengalaman untuk pemeriksaan sepenuhnya. Jangan terikut-ikut dengan rakan-rakan dan dapatkan nasihat dari doktor yang berpakaran dalam bidang rejuvenasi zakar untuk tujuan keselamatan zakar.

Sebelem Prosedur
Sewaktu Prosedur
Selepas Prosedur
bottom of page