top of page

PROSEDUR PEMBESARAN ZAKAR

Prosedur Pembesaran Zakar | RJ CLINIC

SAIZ ZAKAR PENTING?

Aesthetic treatments suitable for this condition:

Perlukah semua lelaki lebih menumpukan perhatian pada kekuatan batang zakar and SAIZ zakar ?

Jawapannya adalah YA sekiranya anda inginkan kepuasan sex life dan menjalinkan hubungan intim dengan pasangan anda !

Sudahkah anda mencuba segala ubatan, krim ajaib, jamu-jamu kampung, ubat kuat kote , urutan kote dan segala-galanya tetapi masih tidak dapat zakar yang lebar and panjang?

Jadi apakah yang lebih penting dalam proses rejuvenasi zakar ? kote PANJANG atau Kote lebar ?

Sebenarnya, mengikut kebanyakan penyelidikan , kaum hawa lebih suka kemaluan lelaki yang lebar dan tegang lebih daripada kote yang panjang tetapi ukurlilit kecil.

Saiz Zakar Penting?
  • Dermal fillers

  • Skin Tightening Treatments

Boleh ke saiz zakar dibesarkan?

Multiple sessions may be required although remarkable improvement can be seen in one session.

SUNTIKAN T SHOT

Anda tidak perlu lagi mengambil jamu-jamu yang mungkin memudaratkan hati dan buah pinggang hanya semata-mata ingin menambah tenaga batin anda!

Ini merupakan rahsia doktor yang boleh membantu meningkatkan nafsu dan bertahan lama waktu bersetubuh.

Ianya selamat dan boleh bertahan selama 3 bulan jarak suntikan dan anda tidak perlu lagi membuang masa memakai cincin kote dan takut tersangkut waktu bersetubuh.

SUNTIKAN P SHOT

P shot di malaysia ini merupakan salah satu cara rejuvenasi yang menggunakan platelet rich plasma PRP iaitu “plasma yang diperkaya dengan platelet” untuk memperbaiki sel-sel dalam zakar.

“Platelet” merupakan asas kepada badan untuk memperbaiki sel dalam badan dan juga untuk meningkatkan kadar penyembuhan sel dalam badan manusia.

Risikonya amat rendah kerana ianya estrak daripada darah anda sendiri maka tiada bahan asing atau ubat haram yang disuntik dalam alat sulit.  Ini salah satunya cara untuk membesarkan zakar tanpa ubat.

how prp is used for penile enlarhgement management

CARA BESARKAN ZAKAR

Terdapat beberapa cara untuk membesarkan, cara untuk memanjangkan zakar dan menguatkan zakar ke saiz dan kekuatan yang anda idami.

FILLER ZAKAR

Filler merupakan sejenis gel hyaluronic acid yang boleh dinyahkan 100% oleh badan sendiri, malahan badan kita secara semulajadi mengandungi hyaluronic acid. Dengan itu, boleh dikatakan ianya suntikan semulajadi yang boleh membantu membesarkan saiz kote dan ianya lebih selamat berbanding dengan bahan lain.

Filler kote juga mempunyai kelebihan di mana ianya boleh dilarutkan sekiranya anda tidak berpuas hati atau rasa terlampau besar.

Kesan sampingannya juga sangat rendah, selain daripada sedikit kesan suntikan pada batang kote yang akan hilang dalam 1-2 hari dan juga perlu mengurut batang kote sedikit supaya gel dapat rasa sekata.

Filler zakar boleh bertahan selama 12-18 bulan sebelum memerlukan tambahan kerana ianya akan dinyahkan oleh badan anda sendiri.

Filler kote boleh membesarkan ukur lilitan dan zakar panjang kote sekurang-kurangnya 10% dalam masa 30 minit sahaja!!

Doktor lelaki kami yang berpengalaman dan bertauliah akan menyuntik filler gel ke dalam kepala dan batang kote dalam tempoh 30 minit sahaja.

Prosedur ini tidak sakit kerana ubat bius akan diberikan sebelum suntikan.

how penile filler is injected
Sebelem Prosedur

KENAPA PILIH RJ CLINIC?

dr cheok pakar pembesaran zakar di rj clinic

Gunakan bahan filler yang diluluskan KKM

Prosedur dibuat oleh doktor lelaki bertauliah dan berpengalaman

100% client yang puas hati dengan result pembesaran zakar

Privasi client dijamin

Sewaktu Prosedur

SEBELUM PROSEDUR

Anda boleh memilih untuk menghubungi doctor kami untuk temujanji di klinik pada masa yang sesuai untuk anda.

Segala informasi dan perbualan dengan pihak klinik adalah maklumat sulit maka anda boleh mengunjungi klinik tanpa rasa malu.

Doktor kami mungkin memerlukan ujian darah untuk memastikan keseimbangan dan kesihatan badan sebelum prosedur sekiranya perlu.

rj clinic consultation for penile enlargement

SEWAKTU PROSEDUR


Doktor lelaki kami yang berpengalaman dan bertauliah akan menyuntik filler gel ke dalam kepala dan batang zakar dalam tempoh 30 minit sahaja.

Prosedur ini tidak sakit kerana ubat bius akan diberikan sebelum suntikan.

Bahagian zakar yang disuntik mungkin mengalami kemerah-merahan untuk beberapa jam sehingga 1-2 hari. Ini tidak akan menjejaskan fungsi zakar tetapi adalah disarankan untuk tidak bersetubuh selama 7 hari selepas prosedur supaya filler gel akan mempunyai tempoh masa yang secukupnya untuk diintegrasi dalam zakar.
 

penile filler cucuk atas pisang
Kenapa pilih RJ CLINIC
Selepas Prosedur
Result Pembesaran Zakar

SELEPAS PROSEDUR

Anda boleh pulang ke aktiviti seharian seperti biasa, malahan ada yang balik bekerja seperti biasa juga. Ini merupakan salah satu kebaikan di mana ianya bukan pembedahan apa-apa yang memerlukan jangka masa panjang.Sebaik sahaja prosedur siap, anda boleh melangkah keluar dengan keyakinan diri yang lebih tinggi.Sebelum anda tergopah-gopah ingin membuat prosedur rejuvenasi zakar, pastikan anda datang untuk konsultasi dengan doctor yang bertauliah dan berpengalaman untuk pemeriksaan sepenuhnya. Jangan terikut-ikut dengan rakan-rakan dan dapatkan nasihat dari doktor yang berpakaran dalam bidang rejuvenasi zakar untuk tujuan keselamatan zakar.

Testimoni

Zaidi, Ipoh

Saya ingin berkongsi pengalaman saya dengan RJ Clinic. Saya telah melakukan prosedur pembesaran zakar di sini dan hasilnya sangat memuaskan. Doktor-doktor di RJ Clinic sangat berpengalaman dan profesional. Mereka memberikan perhatian yang teliti dan membuat saya berasa selesa sepanjang masa. Saya pasti akan merekomendasikan RJ Clinic kepada semua orang!

Amirul, Kuala Lumpur

Saya telah mencuba perkhidmatan pembesaran zakar di beberapa klinik, tetapi RJ Clinic benar-benar berbeza! Hasil yang saya dapatkan di sini jauh lebih baik daripada yang lain. Saya sangat terkesan dengan kecekapan dan keahlian doktor-doktor di RJ Clinic. Mereka benar-benar memberikan perubahan yang signifikan pada saiz zakar saya. Pilihan terbaik untuk hasil yang luar biasa!

Firdaus, Johor Bahru

Saya dahulu pernah mencuba perkhidmatan pembesaran zakar di klinik lain, tetapi tidak puas dengan hasilnya. Kemudian, saya berjumpa dengan RJ Clinic, dan saya amat teruja dengan perubahan yang saya alami. Perkhidmatan mereka memang di luar jangkaan! Doktor-doktor di RJ Clinic memberikan hasil yang jauh lebih baik dan memuaskan. Saya amat berterima kasih kepada RJ Clinic!

bottom of page